Werkwijze

M-Totaal is meer dan alleen een administratiekantoor. M-Totaal is ook een gids en begeleider in de wereld van administratieve en fiscale zaken. M-Totaal is een totaal concept. Indien u kiest voor M-Totaal, kiest u voor een andere manier van denken en doen. De flexibiliteit en gegarandeerde laagste prijsgarantie voor uw adminstratie waarmee onze werkwijze gepaard gaat bieden u een voorsprong op uw concurrenten en dat kan voor het voortbestaan van uw onderneming, in deze lastige economische tijden, net het verschil maken.

Uniek concept

Klanten van M-Totaal hebben niet alleen de beschikking over een brede administratieve- en fiscale expertise, maar kunnen tevens door middel van samenwerkingsverbanden die M-Totaal heeft met diverse grote partijen, een beroep doen op incassodiensten, een deurwaarder, notaris, expertise op het gebied van salarisverwerking, accountancy, juridische kennis en management advies. Allemaal diensten welke voor andere ondernemers in het midden- en kleinbedrijf moeilijk of tegen hoge kosten te bereiken zijn. Bij M-Totaal bent u niet alleen verzekerd van het laagste tarief maar zijn een aantal van deze diensten voor klanten zelfs geheel gratis.  

Goedkoop en op maat

De reden waarom u bij M-Totaal veel goedkoper uit bent ligt in het feit, dat u alleen betaalt voor die expertise die u daadwerkelijk nodig heeft en in de mate waarin u het nodig heeft.  Door een efficiënte werkmethode met modulaire opbouw en een uitgelezen inzet van kennis en middelen betaalt u alleen voor de inzet die voor u van belang is en dus niet voor allerlei extra zaken waar u niet om gevraagd heeft. Doordat u zelf kunt bepalen welke diensten u afneemt krijgt u de beschikking over een op maat gemaakt pakket aan administratieve dienstverlening.

Ruime bereikbaarheid

M-Totaal is van mening dat uw administratiekantoor of accountant geen last moet zijn maar u juist moet ondersteunen bij uw bedrijfsvoering. Om deze reden zijn wij op werkdagen bereikbaar tot 21.00 uur en in het weekend tot 17.00 uur. Zo kunt u zich maximaal richten op uw onderneming en heeft u toch de mogelijkheid om uw vragen te stellen op de momenten dat het u het beste uitkomt.

  • building
  • calculator
  • telephone