Klanten

De klanten die van het dienstenpakket van M-Totaal gebruikt maken komen uit vele verschillende segmenten waaronder Telecommunicatie, Aannemerij, Facilitaire dienstverlening, Opleidingsinstellingen, Zorg, Recreatie, Cultuur, Automotive, Detailhandel en Consultancy. Daarnaast voert M-Totaal administraties voor Stamrecht B.V.’s.

Enkele reacties van onze klanten:

 • C. van Heusden; directeur/eigenaar VHT-telecom

  M-Totaal luistert en anticipeert waardoor ik minder kans loop voor verrassingen te komen staan. Als ondernemer krijg ik bij M-totaal goede dienstverlening voor mijn geld. Ik kan bij M-Totaal van gedachten wisselen waarbij zij de tijd voor mij nemen. Doordat zij feeling hebben met mijn onderneming heb ik duidelijk het gevoel serieus te worden genomen en worden mijn vragen naar tevredenheid beantwoord.

 • C. Vliegenthart; directeur/eigenaar Vliegenthart Training, Advies en Interim

  M-totaal is vanaf de start van onze onderneming betrokken geweest bij al onze financiële- en fiscale aspecten. M-totaal hanteert bijzonder gunstige prijzen en beschikt over een gedegen kennis. Zij adviseert zeer accuraat en in begrijpelijke bewoordingen over onze ondernemingsrechtelijke-, financiële- en fiscale vraagstukken. Maar het meest prettig is wel de geschatte verschuldigde IB die per kwartaal wordt afgegeven.  Al 6 jaar lang blijkt dit tot op een paar procent nauwkeurig te kloppen. Een perfecte richtlijn en een hele geruststelling voor ZZP´ers. 

 • A. Tromp; directeur/eigenaar van Cornicum B.V. en Tromp Res Publica B.V.

  Na bij verschillende accountants klant te zijn geweest en eigenlijk telkens niet tevreden was, kwam ik in 2008 via een relatie bij M-Totaal terecht. Hier heb ik gevonden wat ik als MKB'er zocht: een bedrijf waar alle aspecten van de administratie in goede handen zijn en waar kwalitatief goed en betrouwbaar advies op maat gegeven wordt. En dit alles tegen een eerlijke prijs. Sindsdien heb ik meerdere relaties doorverwezen en ook zij zijn nu tevreden klanten van M-Totaal B.V.

 • O. Reijmerink mede-eigenaar van Top Fysiotherapie Krimpen

  M-Totaal denkt met ons mee als het gaat om oplossingen op het gebied van financiën en financiële problemen en is daardoor voor ons van een enorme meerwaarde!